|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 8:46:28 GMT -6
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2014 8:50:06 GMT -6
|
|
|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 9:01:03 GMT -6
וואו זה המון. כמה כסף בזבזת על כל זה? הייתי צריך להתווכח עם ההורים שלי חודש שלם עד שהסכימו לקנות לי את גוקו. (לא מצאתי שום עבודה לקיץ אז לא היה לי איך לקנות את זה בעצמי) בן כמה אתה? ואיזה יש לך מS.H Figuarts?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2014 9:04:13 GMT -6
זה אפילו לא הכל אחי, וזה רק הדרגון בול אני בן 22, אתה? הראתי לך מה יש לי מהפיגארטס, לא הרבה בנתיים. אני מעריץ גדול של הסאגות המוקדמות של סאיין ונאמק, הרוב שם זה משחק סקייל עם הדמויות
|
|
|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 9:12:01 GMT -6
זה אפילו לא הכל אחי, וזה רק הדרגון בול אני בן 22, אתה? הראתי לך מה יש לי מהפיגארטס, לא הרבה בנתיים. אני מעריץ גדול של הסאגות המוקדמות של סאיין ונאמק, הרוב שם זה משחק סקייל עם הדמויות אני בן 14 וחצי. אני מעדיף קודם כל לקנות את כל הפיגוארטס (בתקווה שאני ישיג עבודה השנה) ואולי אחר כך לקנות כמה פסלים של בנפרסטו וראיתי שגם לך יש כמה. ואיך קנית את כולם? ראיתי את חלקם באיביי במחירים מטורפים. אני מעדיף יותר את סאגת האנדרואידים/סל
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2014 9:18:11 GMT -6
*אשיג כמה שנים שאני כבר אוסף. וגם יש לי קשרים ביפן שעזרו לי פה ושם. וכן איביי תמיד יקר, בדרך כלל לא כדאי לעבוד עם זה, אלא עם חנויות יפניות. חלק מההוצאות הישנות של טהמאשי הולכות במלא כסף.
|
|
|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 9:39:20 GMT -6
*אשיג כמה שנים שאני כבר אוסף. וגם יש לי קשרים ביפן שעזרו לי פה ושם. וכן איביי תמיד יקר, בדרך כלל לא כדאי לעבוד עם זה, אלא עם חנויות יפניות. חלק מההוצאות הישנות של טהמאשי הולכות במלא כסף. יש לך איזה אתר שמוכר את הפיגוארטס בזול ואפשר לסמוך עליו? ועל איזה דמות/פסל אתה הכי ממליץ?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2014 9:47:02 GMT -6
אמממ מבחינת הפיגארטס מה שעלה במחיר רק יעלה עוד מכאן תנסה את אלו toydojo toyarena animeisland collectoys
מבחינת מארצ' אתה יודע יש המון בשוק, אבל בגדול סקולצ'רס ואיצ'יבן קאוג'י יש בהם הוצאות יפות מאוד. בעיקר הפרסים הראשונים, האוזורואים, שאנרון וכ'ו אבל כמובן כל הוצאה בהתאם למחיר
עוד משהו שהייתי ממליץ זה גאשפונים , ההוצאות של באנדאי, יש סלקציה ענקית של הדמויות ורוב הסטים דיי זולים באיביי.
|
|
|
Post by Branjita on Sept 15, 2014 10:15:36 GMT -6
|
|
|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 10:19:34 GMT -6
אמממ מבחינת הפיגארטס מה שעלה במחיר רק יעלה עוד מכאן תנסה את אלו toydojo toyarena animeisland collectoys מבחינת מארצ' אתה יודע יש המון בשוק, אבל בגדול סקולצ'רס ואיצ'יבן קאוג'י יש בהם הוצאות יפות מאוד. בעיקר הפרסים הראשונים, האוזורואים, שאנרון וכ'ו אבל כמובן כל הוצאה בהתאם למחיר עוד משהו שהייתי ממליץ זה גאשפונים , ההוצאות של באנדאי, יש סלקציה ענקית של הדמויות ורוב הסטים דיי זולים באיביי. מה אתה אומר על הפיגוארטס זירו?
|
|
|
Post by gotenks on Sept 15, 2014 10:20:29 GMT -6
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2014 21:23:38 GMT -6
מבחינת הפיגארטס זירו רק תזהר מהזויופים הסינים. אישית אני לא מת על הליין הזה כי הם לא בסקייל כל כך טוב עם הפיגארטס.
|
|
|
Post by TheCollector on Sept 15, 2014 22:26:20 GMT -6
Welcome! DBZ in Hebrew, that's on a biblical level! Goku speaks the same language as Jesus!
|
|
|
Post by gotenks on Sept 16, 2014 1:54:24 GMT -6
Welcome! DBZ in Hebrew, that's on a biblical level! Goku speaks the same language as Jesus! After they change vegeta's name to makita, its not very good
|
|